Direct naar de contentDirect naar de footer
Come join the family
Come join the family

De plek voor twinkelende toppers

Valk Versmarkt is een innovatief, onderscheidend onderdeel van de bekende hotelketen Van der Valk Exclusief. Een mooie versmarkt met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling.

Extra's

Ontspanning en gezelligheid vinden wij bij Valk net zo belangrijk. Wij bieden je secundaire arbeidsvoorwaarden die je daar een handje bij helpen. Hoe lekker smaakt die biefstuk met flinke korting...

 • Korting op overnachtingen
 • Korting op producten
Van chef naar general manager

Van chef naar general manager

Bij Valk Versmarkt kan je doorgroeien naar elke functie met de juiste instelling. Onze eigen general manager Hein is begonnen als chef in één van onze hotels en nu is hij de general manager over meer dan 200 medewerkers

Vacatures
Niet alleen horeca

Niet alleen horeca

Naast Hotel de Gouden Leeuw staat de Valk Versmarkt. Een exclusieve verswinkel waar je dezelfde producten als in onze hotels kunt kopen. Ook dit is Valk Exclusief, maar dan een innovatief, onderscheidend en passievol onderdeel van onze keten. Geen dag is hetzelfde. Waar wacht je op? Kom ons team versterken.

 1. 450
  Kilo's kaas
 2. 174
  Flessen wijn
 3. 370
  Verkochte gehaktballen
 4. 214
  Kilo's kibbeling

Nieuwsgierig?

Wij bieden jou de kans om ons team compleet te maken met verschillende groeimogelijkheden bij één van de grootste horeca-families van Nederland!

ALLE VACATURES