Direct naar de contentDirect naar de footer

Blik op de toekomst

Valk kent veel tradities. Maar we zijn tegelijkertijd gefocust op de toekomst en de volgende generaties. Niet alleen offline ín de hotels, maar ook online proberen we een stapje voor te blijven.

Hotel design

Hotel design

In 2016 had hotel Enschede de eer om genomineerd te worden voor best hotel design! Trots als een pauw om in het rijtje van zulke schitterende hotels te mogen staan.
"De natuur is een rode draad in het ontwerp. Leer, hout, staal, natuursteen, kokos, rotan zijn veelgebruikte materialen in het interieur." - Alice van der Valk

Lees meer
Kwaliteit is het sleutelwoord

Kwaliteit is het sleutelwoord

Overal wordt aan gedacht om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen voor elk persoon dat een stap zet in één van de Valk Exclusief hotels. Van transport tot healthy eten voor het personeel.

Lees meer
Innoverende apps

Innoverende apps

Bij Valk staan we op online gebied zeker niet stil. En alle apps helemaal zélf gebouwd. Eén van de nieuwste app is de Mobile Key. Gasten checken met hun mobiel in op de kamer, waardoor kamerpasjes overbodig worden. Maar de app waar het toch wel heel trots op zijn is die speciaal voor onze medewerkers: ValkWork! Overzichtelijk je rooster, Valk-voordelen en (veel) meer in één app bij elkaar.

Dit vinden wij belangrijk

Kwaliteit en design om iedereen zich zo thuis mogelijk te laten voelen.
Sommige beweren zelfs dat het hotel als een huiskamer aan voelt.