Direct naar de contentDirect naar de footer
Groente uit eigen kas
Groente uit eigen kas

Toekomst voor de volgende generaties

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te zijn als organisatie. Gaat het nou over onze hotels, het eten in het restaurant of de groene stroom die er voor zorgt dat de lampen aan kunnen.

Het duurzaamste hotel van Nederland

Het duurzaamste hotel van Nederland

Hotel Leeuwarden heeft de prijs gewonnen voor het duurzaamste hotel in Nederland, dat is gebeurd op 4 Juli 2019. In de al bestaande hotels word volop gewerkt om deze zo groen mogelijk te maken en bij de nieuwbouwprojecten wordt de lat ontzettend hoog gelegd.

Lees meer
Wat over is, gaat zeker niet verloren

Wat over is, gaat zeker niet verloren

Het organisch afval van onze hotels wordt gebruikt als grondstof voor bio-energiecentrales. Via een innovatief verwerkingsproces wordt het afval omgezet tot groene energie en teruggeleverd aan onze hotels. Het wordt dus niet weggegooid, maar altijd op een slimme manier hergebruikt!

Beste producten

Beste producten

Door de stappen die worden gezet op het gebied van duurzaamheid in de hotels, ontstond de wens om volledig over te stappen op eieren van vrije uitloopkippen. Zo gezegd, zo gedaan: sinds mei 2019 zijn alle hotels overgestapt! Ook verbouwen verschillende hotels hun eigen groenten. Uit eigen tuin smaakt het toch net even wat lekkerder. Net als de producten van lokale leveranciers.

Extra stapje verder

Extra stapje verder

Je hebt ze vast wel eens zien rijden: onze Valk-vrachtwagens! Wist je dat al onze vrachtwagens zijn voorzien van aerodynamische spoilers. Een serieuze investering waarmee we veel brandstof besparen. Dit draagt dan op deze manier weer automatisch bij aan een beter milieu!

Dit vinden wij belangrijk

Duurzaamheid is essentieel, ons doel is een groene afdruk achterlaten voor de volgende generatie. Dit voor iedere collega in elke afdeling.